BAŞKAN FIRAT’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
     Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Miraç Kandilinin kutladı.

Başkan Fırat mesajında şunları söyledi: "Üç ayların içerisinde yer alan Miraç Kandili'ni idrak ediyoruz. Miraç Kandili'nin manevi yükselişimiz için bir merdiven olmasını; bu mübarek gece vesilesi ile kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu günlerin ömrümüz boyu sürmesini temenni ediyorum. Kandil geceleri, milletimizin büyük önem verdiği, saygı duyduğu, ibadetle geçirdiği, hayır hasenâtın arttığı, duayla geçirilen, maneviyatın yükseldiği anlamlı gecelerdir. Allah'ın bir kez daha idrakini nasip ettiği bu mübarek gecenin; yapılacak ibadetler, hayırlar, infaklar ve dualarla Samsatlı halkına ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum”dedi.
Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      1902 kez okundu