BELEDİYE CADDE YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
       Samsat Belediyesi ilçede bozuk olan cadde ve sokakları tek tek baştan kilitli parke taşlarıyla örmeyeye devam ediyor. Her seferinde yol çalışmalarına bir yenisini daha katarak samsat caddelerini güzelleştiren Samsat Belediyesi çalışmalarına durmadan devam ediyor. Başkanı Yusuf Fırat yaptığı açıklamada daha önce ilçede yol yapım işinde bir çok caddde ve sokakların yaptığını eksiklerinde sürekli zaman kaybetmeden projelerle giderileceğini aktardı. Başkan Fırat ayrıca yaptığımız bu yolun finansmanını sağlayan Kültür ve Turizm Bakanlığına ilçem adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım dedi.

Samsat caddelerinin ve kaldırımlarının kilitli parke taşlarlıyla daha güzel daha temiz göründüklerini aktaran Başkan Fırat şunları söyledi:  ‘‘Şirin ilçemize hizmet etmek çok büyük bir heyecan, bu heyecanı projelerimizle daha da büyüteceğiz, yol çalışmalarımız devam edecektir, bunun dışında sosyal projelerimizi de hayata geçirme çabasındayız ’’dedi.

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      1999 kez okundu

Toplam Ziyaret120951