BELEDİYE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
     Samsat ilçesinin farklı mahalle ve yollarına son 3 yıldır kilitli parke taşları döşeyen Samsat Belediyesi bu sefer Baraj Mahallesi 11 nolu caddenin yol ve kaldırımlarımlar yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat yaptığı açıklamada daha önce İstiklal, Yunus Emre, Fevzi Çakmak caddeleri ile 9 ve 11 nolu sokak ve caddelerin kaldırımlarıyla beraber kilit parke taşlarıyla döşediklerini bundan sonrada yol çalışmalarının imkanlar doğrultusunda devam edeceklerini söyledi.

Samsat caddelerinin ve kaldırımlarının kilitli parke taşlarlıyla daha güzel daha temiz göründüklerini aktaran Başkan Fırat şunları söyledi:  ‘‘Şirin ilçemize hizmet etmek çok büyük bir heyecan, bu heyecanı projelerimizle daha da büyüteceğiz, yol çalışmalarımız devam edecektir, bunun dışında sosyal projelerimizi de hayata geçirme çabasındayız ’’dedi.

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      1623 kez okundu