Samsatlı İş Adamı Halil Fırat Memleketi Samsat'ta Bin Aileye Yardım Etti

Adana ilinde ticari faaliyetlerini sürdüren Samsatlı işadamı Halil Fırat, memleketindeki bin aileye bulgur dağıttı.
      Gelenek haline getirilen ve her yıl ramazan ayında Samsat ilçesine gelen, Fırat LPG' nin sahibi iş adamı ve Adana Adıyamanlılar Derneği Başkanı Halil Fırat, hemşerilerine yardımda bulundu.
    Samsat ilçesinde bin aileyi bizzat ziyaret ederek bulgur dağıtan Fırat, hemşerileriyle hasret giderirken, onlara yardım yapmanın sevincini de yaşadı.
   İşadamı Halil Fırat yaptığı açıklamada, Adana'da da çeşitli yardım faaliyetlerine katıldığını belirterek, memleketi olan Samsat ilçesinde yardım dağıtmanın kendisi için daha manidar olduğunu kaydetti. Fırat, "Başka yerlerde yaşıyor olsak ta akrabalarımız, dostlarımız Samsat'ta yaşamaktadır. Ramazan ayının bir kısmını ve bayramı memleketimizde geçiriyoruz. Zaten ailemin büyük bir kısmı Samsat'ta yaşamaktadır. Bu nedenle yapmayı planladığımız yardımların bir kısmını kendi memleketimizde dağıtmayı uygun gördük. Bu vesileyle, bayram öncesi dostlarımızı ziyaret ederek dualarını alıyor, bayramlarını kutlama fırsatı buluyoruz. Temennimiz yardıma muhtaç ailelerin olmaması, bütün halkımızın gelir düzeyinin artmasıdır. Ama madem aramızda fakir aileler var, bunlara yardım etmek varlıklı insanların görevidir. Aslında fakire yardım yapmak bir lütuf değildir. Fakirin zenginler üzerindeki hakkını iade etmektir. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum" dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   2212 kez okundu

Toplam Ziyaret120951